In Stock

Fan Pax Norte black

  • 330.00лв. / бр.
  • Manufacturer: N/A
  • Product Code: 11.2.24.0148
  • text_sku 1560-1
Test:
бр. - +
Fast Order

12 x 30.80 лв.

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.

 

Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

 

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Pax Norte white is an automatic bathroom fan designed and manufactured in Sweden. The multitude of functions and settings make it unique and unparalleled on the Bulgarian market. Quiet, smart and powerful, once set up it will keep your bathroom dry and fresh without you having to operate it.

Features:
*Catalog number : 1560-1
*color: White
*noise level: 20dB - silent
*power: 4W
*flow rate: 110 m 3 /h
*fully automatic, no electric key
*constant ventilation, low flow rate 42%
*light sensor, average flow rate 70%
*moisture sensor, high flow rate 88% activates with increasing humidity
*easy to maintain and clean
* economical
*The mobile app for iOS and Android

Warranty: 5 years

If you want additional settings, download the app from the Internet and use your mobile phone to customize the fan.
You can see a video of the product HERE.

Product features
Цвят Черен
Мерна единица бр.

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
Specials