7%
Promo
In Stock

Decor Izola Tulip brown kit 2712

  • 21.20лв. / pack
  • 22.80лв. / pack
  • Manufacturer: Fiore
  • Product Code: 11.20.201.1831
Test:
pack - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Izola / Izola decor collection Tulip 2 pcs. in a bathroom set is a pleasant combination of delicate shades in the range of flowery purple and soft green. The wavy relief and shiny details create the feeling of a water surface and the sway of a light sea breeze .

Features:
*art. number: 2712
*
Type of tile: Decor / Faience
*
Quality: 1st
*Size: total 50x50 cm.
*Set: 2 pcs. x 25x50 cm.
*Color: Brown
*Design: Flowers Tulips
*Numbers in a box: 10 pcs. /5 k/
*Sq.m in a box: 1.25 sq.m
*Certificate: N/A
*Application: Bathroom

Product features
Цвят Кафяв
Мерна единица компл.
Quality І

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
Specials