7%
Promo
In Stock

Clinker Aruba Crema

  • 16.65лв. / m2
  • 17.90лв. / m2
  • Manufacturer: Cer-Rol
  • Product Code: 11.13.131.0832
Test:
m2 - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Clinker Aruba Crema / Aruba Crema with a wood accent gives the home and garden the feeling of lightness, style and coziness , which never loses its charm.

Features:
*Cat. number: WPK4711XX0312
*Type of tile: Clinker
*Quality: 1st
*Size: 18.9 x 47.1 cm.
*Color: Beige
*Design: Wood
*Application: Bathroom, Kitchen, Corridor, Living Room, Terrace, Garden

We at Siko will prepare a 3D project of your bathroom with the series chosen by you. This way you will see the bathroom of your dreams even before you have purchased the tiles.

Русе - Магазин на едро и дребно Сико
Константин Величков - Магазин Сико
Лабиринт - Магазин Сико
Гоце Делчев - Магазин Сико
Плевен Сторгозия - Магазин Сико
Product features
Цвят Кремав
Мерна единица кв.м
Quality І

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
Specials