7%
Promo
In Stock

Boiler TESY MODECO GCH 100 47 30 C21 TSR

  • 426.87лв. / бр.
  • 459.00лв. / бр.
  • Manufacturer: Tesy
  • Product Code: 11.2.21.0210
Test:
бр. - +
Fast Order

12 x 39.84 лв.

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Horizontal boiler with a volume of 100 liters. Power 3000 W. Copper heater.
Specifications :

*Horizontal models of the ModEco series allow to save space in the room and to install the device in a niche or above a door. The devices include all of TESY's modern technological innovations. The product range offers models with a capacity of 80 to 150 liters.

Technical specifications :

*Model ModEco 100 H
*Net volume: 100 L
*Nominal power: 3000 W
*Heating time Δt 45K (15 - 60°C): 01:44 h:min
*Annual electricity consumption AEC: 1404 kWh
*Energy class: C
*Height: 0.470 m
*Width: 0.985 m
*Depth: 0.496 m
*Diameter: 470 mm
*Mounting: Horizontal
*Drain profile: M
*V40: 122 L
*Out of the box: 60 °C
*MAX40: 161 L

Warranty: 60 months

Product features
Цвят Бял
Мерна единица бр.
Quality І

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha