7%
Promo
In Stock

Baumakol flex uni tile adhesive - 25 kg.

  • 20.65лв. / бр.
  • 22.20лв. / бр.
  • Manufacturer: Baumit
  • Product Code: 11.22.22.1.0023
  • text_sku B015694BG
Test:
бр. - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Baumit Baumacol FlexUni
Baumit Baumacol FlexUni

Elastic adhesive

Enriched adhesive for elastic bonding according to the thin-layer method, for faience, terracotta, natural stone and granite tiles, under increased thermal and static load, water- and frost-resistant, for internal and external use, class C2 T (according to EN 12004).

For indoor and outdoor granite tiles
For faience, terracotta and natural stone
For the kitchen, hallway, bathroom and terrace
"Universal fighter" for thin-layer gluing in industrial and home repairs. No limit to the materials to be glued - terracotta, clinker, granite, stone, etc. No restrictions whether or not there is underfloor heating.
Product variants
Package
25 kg bag
Maximum thickness
5 mm
Minimum thickness
3 mm
Expense
from 3 kg/m², depending on the type of base and type of plates
You can walk
min. 24 hours
Tensile strength
≥ 1 N/mm²
Made water
approx. 0.32 l/kg; approx. 8 l/bag
Open time
min. 20 min.
Rework time
approx. 4 o'clock
Waiting time
approx. 5 min.
Pallet
1 pallet = 48 bags = 1,200 kg

Product features
Мерна единица бр.
Quality І

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha