7%
Promo
In Stock

Baumacol GALA FUGA - 25 kg.

  • 8.46лв. / бр.
  • 9.10лв. / бр.
  • Manufacturer: Baumit
  • Product Code: 11.22.225.0049
  • text_sku 9483BG
Test:
бр. - +
Fast Order

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!


Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Baumit GalaFuga
Baumit GalaFuge

Paving grouting solution

Enriched, highly pourable, ready-to-use dry solution with special salt-reducing additives, with minimal risk of cracking, lye and frost resistant, durable and easy to maintain. For grouting concrete, natural stone paving, clinker pavers, natural and artificial stone floor slabs, edging stones and paving curbs. For joint widths from 5 to 30 mm.

With high pourability
Resistant to lye and frost
Easy to maintain


Product variants
Package

25 kg bag

Density of the dry mixture

approx. 2000 kg/m³

Expense

approx. 2 - 4 kg/m² cm - for pavers; approx. 1 kg/m2/cm - for slabs; 2 kg/l - for borders

Coverage

approx. 14 liters per bag

Strength class

C25 /30

Minimum joint width

of 5 mm

Maximum joint width

up to 30 mm

Made water

approx. 2.8 - 4 l/bag, depending on the desired consistency

Grain size

2 mm


Product features
Цвят Кремав
Мерна единица бр.

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha