7%
Онлайн
Наличен

Двукомпонентно лепило Granirapid A+B

  • 132.67лв. / бр.
  • 142.66лв. / бр.
  • Производител: Mapei
  • Номенклатурен номер: 11.11.1113.0073
Test:
бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.

 

Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Двукомпонентно, бързо-втвърдяващо се и хидратиращо, деформиращо се циментово лепило с високи характеристики за керамични плочки и материал от камък.

Приложения:
Особено подходящ за поставяне на материал от камък, който е умерено устойчив на влага и изисква бързо изсъхване на лепилото. Подходящ за полагане на подови настилки, подложени на тежък трафик. Благодарение на своите изключителни характеристики по отношение на свързваща способност и бързо втвърдяване, Granirapid е особено подходящ за бързо полагане на нови керамични покрития и подови настилки, които трябва да бъдат въведени в експлоатация в много кратки срокове (супермаркети, промишлени предприятия, болници, летища, плувни басейни и т.н.).

Технически данни
*Време на престой в съд: 45 минути
*Време на престой на открито: 20 минути
*Фугиране: 3 часа
*Готов за стъпване: 3-4 часа
*Готов за използване: приблизително 24 часа (3 дни за резервоари и плувни басейни)
*Деформируемост съгласно EN 12004: S1 - деформируем
*Цветове: сив и бял
*Нанасяне: назъбена шпакла N° 4, 5, 6 или 10
*Съхранение: Част А: 12 месеца; Част В: 24 месеца, да се пази от замръзване
*Разход: 3-8 кг/м2
*Опаковка:
- Granirapid бял: комплекти 28 кг.
Част А: торби 22,5 кг / Част В: метални кутии 5,5 кг
- Granirapid сив: комплекти 30,5 кг.
Част А: торби 25 кг / Част В: метални кутии 5,5 кг

Granirapid притежава знака СЕ, съгласно декларираното в Сертификати ITT N° 85330201.101 (SFV), издаден от Лаборатория Изследователски и Консултативен Център за стенни и подови покрития, Гросбургведел (Германия), и N° 25070279/Gi (TUM) и N° 25080057/Gi (TUM) и N° 25080060/Gi (TUM) издаден от Лабораторията на Техническия университет в Мюнхен (Германия).

Характеристики на продукта
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции