Най-близкия магазин до вас: Вижте всички магазини

ДВУКОМ. ГРУНД ПРАЙМЪР SN А+B - 20КГ

Номенклатурен номер: 11.11.1122.0044

Марка: Mapei

Цена:

Special Price 440,82 лв.

Regular Price: 474,00 лв.

Добави в количката
  • Описание

Двукомпонентен, запълващ грунд на епоксидна основа.

Primer SN е двукомпонентен, запълващ грунд на основа епоксидни смоли без разтворители. Използва се за подобряване на свързването на епоксидни и полиуретанови системи Mapefloor Systems , както и за защита и покритие на промишлени подове от бетон и циментова мозайка.

Primer SN се характеризира със способността да прониква добре в основата и може да се използва върху основи, които са леко влажни (максимално ниво на влажност 4%). Възможно е също да се направи предварително изравняване на повърхности, които са леко грапави като се нанесе слой Primer SN , смесен с максимум 50% Quartz 0,5 . Ако е необходимо (при пукнатини или смесени основи, като бетон/керамика или бетон/естествени камъни и др.), слоят може да се подсили като се използва стъклофибърна мрежа Mesh 320 , за да се разпредели равномерно напрежението, което създава основата.

Primer SN може да се използва също така вместо Primer G или Mapeprim SP за грундиране на основата преди нанасяне на Ultratop – самонивелираща замазка на циментова основа, когато се полагат износоустойчиви индустриални и домашни подови настилки.

След смесване на двата предварително отмерени компонента, от които се състои Primer SN , продуктът се нанася чрез метална мистрия или гладко гребло върху правилно подготвена основа.

Веднага след полагане, свежата повърхност се напръсква с Quartz 0,5 , за да се осигури отлично прилепване на последващите покривни слоеве на основа смоли от Mapefloor System или с Quartz 1,2 , ако подът ще се обработва с Ultratop .

Разходна норма
0,3-0,6 кг/м 2 за слой, в зависимост от хигроскопичността и характеристиките на основата.

Опаковка
Комплекти по 20 кг:
компонент А = 16 кг;
компонент Б = 4 кг.
  • Преглед преди плащане

  • Плащане при получаване

  • Купи онлайн, вземи от магазин

  • Трайно ниски цени

  • 30 дни право на връщане

  • Безплатна доставка над 199 лв. в градовете с наши обекти, при онлайн поръчка

  • Най-големи наличности на продукти за обзавеждане на баня в България

  • 30 години на пазара

Може да харесате също

Изпратете ни запитване: