7%
Онлайн
По поръчка
В наличност

Декоративен праг овал 100х100 граниксит

  • 182.28лв. / бр.
  • 196.00лв. / бр.
  • Производител: Fat
  • Номенклатурен номер: 11.6.6.6.0090
Test:
Задай въпрос

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Декоративен праг овал 100х100 от граниксит. Праговете се доставят срязани и в двата края, за да има по-добро сцепление при долепване към стената. Възможно е да бъдат оставени и завършени краища – с лицевия материал, като това трябва изрично да е упоменато в поръчката като допълнителна информация /това може да се наложи единствено за модел права, тъй като овал и прав ъгъл със сигурност влизат в стените/. Продуктът се произвежда в цветови гами Полимермрамор /19 цвята/, Полимермрамор - Баня /2 цвята/ и Граниксит /52 цвята/.

Характеристики:
*Размер: 100 x 100 см
*Височина: 5.5 см
*При нестандартните размери, всяка страна може да има различна дължина
*Размерите на посочените модели по дължина са външни
*Размерите в сечение са константни
*Могат да се променят само дължини, но в рамките на максимално допустимите размери
*По-големи размери са възможни чрез снаждане, евентуално и фугиране

Характеристики на продукта
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност