7%
Онлайн
Наличен

Комплект Sense guard 22518LN0

  • 3,164.79лв. / бр.
  • 3,403.00лв. / бр.
  • Производител: Grohe
  • Номенклатурен номер: 11.16.1611.0803
  • Кат. номер: 22518LN0
Test:
бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.

 

Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Комплект Sense Guard е устройство,инсталирано в тръбопровода,което автоматично спира подаването на вода,в случай че открие спукване на тръба или необичайно висока консумация на вода.
Характеристики:
*Цвят:Бял
*1 x GROHE Sense Guard 230 V щепсел тип C (22 500 LN0)
*2 х монтажни гайки 3/4"
*1 x GROHE Sense комплект за стенен монтаж с G1" connection (22 501 000)
*1 x GROHE Sense Guard захранващ удължаващ кабел (22 521 LN0)
*3 х GROHE Sense на батерии, включително батерии (22 505 LN1)
*1 х GROHE Sense удължаващ комплект (22 506 LN0)
*1 х преносима кутия за инструменти GROHE
 

Характеристики на продукта
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност
Промоции