Тенденции

Топ тенденции в обзавеждането на кухнята за 2022 година 

 

Банята отдавна се превърна в нещо повече от място, където просто взимате душ или пък мятате дрехите си в коша за пране. В съвременните жилища банята все по-често изглежда като уютна стая или пък като луксозно спа у дома.

Тенденции при кухните за 2017 година​​​​​​​


Кухнята е онова магично място, което успява да привлече всеки член на семейството в себе си. Не случайно я наричат сърцето на дома. При добрия дизайн е важно да се наблегне на две неща. Първо на функционалността, все пак трябва да се използва по предназначение и втора, на това да се намери баланса, за да отговаря оптимално на темперамента на човека, който ще се вихри в нея.

Видове съвременни вани и как да изберем подходящата за нашата баняВидове съвременни вани

Независимо дали преустройвате съществуваща баня или добавяте нова към дома си, типът вана, която инсталирате, може да бъде ключово решение. Има не само многобройни стилове вани, от които да избирате, но и важни практически аспекти, които трябва да имате предвид, като размер на ваната, изисквания за водопроводни инсталации и достъпност

Топ тенденции в оформлението на подовото пространство за 2022 годинаТенденции при подовото оформление за 2022 година

 

През последните години интериорният дизайн се фокусира все повече върху идеята за устойчивост и завръщане към естествените материали. Тези аспекти са и сред ключовите тенденции при оформлението на подовото пространство през 2022 г.