7%
Онлайн
Наличен

Баумит Супраклебер/Суперфикс - 25 кг.

  • 55.80лв. / бр.
  • 60.00лв. / бр.
  • Производител: Baumit
  • Номенклатурен номер: 11.11.1122.0030
  • Кат. номер: 26135WO
Test:
бр. + -
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Баумит СупраФикс
Baumit SupraFix

Лепилна смес с органични добавки

Лепилна смес с органични добавки за лепене на всички видове плоскости от експандиран и екструдиран полистирен върху критични основи (например дървени или битумни).

За дървени и битумни основи
С висока лепилна способност
Еластична
Специална лепилна смес за лепене на топлоизолационни плочи върху критични основи - дърво и производни, битумни основи, цименто-фазерни плоскости и др.

Баумит СупраФикс
Продуктови варианти
Опаковка
25 kg торба
Плътност на сухата смес
ок. 1300 kg/m³
Разход
ок. 2 - 4.5 kg/m² при нанасяне по цялата повърхност с 8 mm назъбена шпакла; ок. 4-4,5 kg/m2 по метода на ивици и топки
Покриваемост
ок. 5.5 - 12.5 m²/торба при нанасяне по цялата повърхност с 8 mm назъбена шпакла; ок. 5,6-6,25 m2/торба при нанасяне по метода на ивици и топки
Направна вода
ок. 5 l/торба ; от 1 kg се получава ок. 0,80 l разтвор
Едрина на зърното
0.6 mm
Палет
1 палет = 54 торби = 1 350 kg

Характеристики на продукта
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност