7%
Онлайн
В наличност

Баумит Разтвор Фунгофлуид - 10 л.

  • 132.80лв. / бр.
  • 142.80лв. / бр.
  • Производител: Baumit
  • Номенклатурен номер: 11.11.1122.0092
  • Кат. номер: 231411WO
Test:
бр. + -
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Баумит ФунгоФлуид
Baumit FungoFluid

Саниращ разтвор с балансиран спектър на действие срещу микроорганизми

Заводски приготвен саниращ разтвор на водна основа, за третиране на заразени с гъбички и/или водорасли фасадни и други стенни повърхности. Разход: ок. 0,05 - 0,10 l/m2, според степента на разреждане. *По предварителна заявка.

Унищожава гъбички и водорасли
Има обезцветяващ ефект
Предпазва от ново заразяване

Продуктови варианти
Опаковка
5 l туба
Разход
ок. 0.05 - 0.1 l/m² , според степента на разреждане
Палет
1 палет = 128 туби = 640 l

Характеристики на продукта
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност