7%
Онлайн
Наличен

Баумит гала фикс лепило за камъни - 25 кг.

  • 13.39лв. / бр.
  • 14.40лв. / бр.
  • Производител: Baumit
  • Номенклатурен номер: 11.22.225.0188
  • Кат. номер: 24828BG
Test:
бр. - +
Бърза поръчка

За Ваше удобство ние от Siko.bg предлагаме безплатна* доставка при обща сума на поръчката над 899 лв. в рамките на градовете София, Пазарджик, Бургас, Русе, Велико Търново и Плевен. Транспортът извън рамките на града се извършва с външна куриерска фирма партньор, считано от от изходящата табела на града.

*Безплатната доставка не важи за продукти в промоция. За продукти в промоция доставката е 40.00 лв. за градовете с търговски обекти на Siko.bg.

Рекламации за явни и транспортни дефекти се приемат само на място при доставката на стоките.

Предлагаме още два варианта за доставка:
*Взимане от наш обект – 
можете да поръчате от сайта и да заявите взимане от наш магазин който Ви е най-удобен. Но трябва да изчакате потвърждение по телефона, че поръчката Ви вече е готова.
*Доставка с куриер до Ваш адрес или офис – използваме Спиди, Еконт и Транспрес.


Важно да знаете!

Клиента задължително при получаване на стоката я преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!

Siko.bg дава правото на Вас, нашите клиенти да върнете закупените продукти в срок от 14 дни, считано от деня на доставката.

Не могат да се връщат продукти, които са произведени / внесени по индивидуална поръчка /специално за клиента/, монтирани или залепени плочки или други продукти.

Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Баумит ГалаФикс

Baumit GalaFix

Лепило за среднослойно лепене на плочи от естествен камък

Фабрично произведена суха смес за среднослойно лепене (от 3 до 20 мм) или подреждане на плочи от естествен камък или бетон с различна форма и дебелина върху бетонови основи, замазки или Баумит ГалаДрейн, както и за безфугово лепене на зидарии от камъни с еднаква форма, само за хоризонтално приложение, за вътре и вън. Мразоустойчиво и силно намаляващо склонността към изсолявания и изцветявания на камъка. Разход: от 3 до 5 кг/м2/5 мм. Дебелината на разтвора и разходът са зависими от начина на приложение.

Мразоустойчиво
Намалява изсоляванията по камъка
За хоризонтално приложение

Опаковка 25 kg торба
Съхранение 12 месеца
Максимална дебелина 20 mm
Минимална дебелина 3 mm
Разход ок. 3 – 5 kg/m² при 5 мм дебелина на слоя
Покриваемост от 5 – 8 m²/торба при 5 mm дебелина лепилен слой
Направна вода ок. 6 – 6.5 l/торба
Време за изчакване мин. 5 мин.
Едрина на зърното 1 mm
Палет 1 палет = 48 торби = 1 200 кг

Характеристики на продукта
Цвят Бял
Мерна единица бр.
Качество І

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност