3D Проект

Ако искате да си визуализирате Вашата мечтана баня, възползвайте се от услугата ни изготвяне на безплатен 3D проект по индивидуални размери.


Какво е необходимо за поръчка на 3D проект:


 • Чертеж - може да бъде и на ръка, но да е с точни размери /ако слагате гипсокартон или друго, размера трябва да е взет след поставянето му, моля посочете къде се намират сифоните, вентилаторите и изходите на тръбите за канал и вода/.
 • Телефон и лице за контакт - за да се свържем с вас и да може да коментираме заедно изготвянето на проекта и да постигнем желаните резултати.
 • Насоки - какво предпочитате като цветова гама и санитарен порцелан, както и бюджет.
 • Капарирене - в наш обект или по банков път се заплащат 50.00 лв. капаро, което впоследствие се приспада в пълния си размер, от стойността на продуктите, които желаете да закупите /отнася се само за закупуване на плочки от самия проект/.

Какво ще направим ние за Вас:


 • Контакт - ще се свържем с Вас за да уточним детайли или да уговорим капарирането
 • Проект - изготвеният проект може да бъде променян спрямо Вашите желания за бъдещата Ви баня, като Ви даваме правото на две безплатни корекции на вече изготвения проект.
 • Корекции - всяка следваща промяна във визуализацията се заплаща 12.00 лв. /тази сума не се приспада при поръчка/. По този начин безплатният проект Ви дава възможност да видите своята баня, така както си я представяте.
 • Одобрение - след одобрението на проекта от Ваша страна, нашите консултанти ще направят за Вас предварителна оферта с точно изчисление на необходимите Ви квадратури и на всички продукти заложени в него.

!ВАЖНО ДА ЗНАЕТЕ!


 • Срок на изпълнение на 3D проект до 3 работни дни /при официални празници срока се удължава/
 • Бланка - в обектите на Сико поискайте да попълните бланка с обяснения и чертеж на ръка за проекта. Това е Вашата застраховка за точното и правилно изпълнение на проекта Ви. Тя остава за нас, Вие можете да получите сканирано копие на мейла заедно с проекта.
 • Срок за приспадане на капаро - до 30 дни при поръчка на плочки от проекта. Ако поръчката на плочки се направи след 30 дни от датата на приемане на проекта, капарото не се приспада.
Моля пазете си документите /бланка, фактура, стокова, касова бележка/, при приспадане на капарото ще е нужно да представите документа, както и при възникнали други казуси.

Използвайки услугата ни за изготвяне на безплатен 3D проект за Вашата баня, ще е уникална и неповторима, защото ще е направена по Ваш избор и идеи, ние само ще Ви помогнем за това.

Моля свържете се с нас на website@siko.bg за изготвяне на Вашия проект или в най-близкия магазин на Сико до Вас.


Галерия 3D проекти


Галерия със подбрани 3D проекти, направени от нас по Ваши изисквания. Това е само малка част от нашите проекти. Ако желаете да направим и на Вашата баня, моля свържете се с нас или в най-близкия магазин до Вас.

Баня Burning woodБаня АсторияБаня LaterizioБаня АмелияБаня AnelloБаня Regalos del marБаня Abitare