Магазин Сико в Пазарджик е с по-голяма търговска площ и още повече продукти

20.09.2017

Магазин Сико в гр. Пазарджик вече е обновен и с по-голяма търговска площ, за да може да ви предложи още по-голямо разнообразие от продукти. Обектът се намира на познатия ви адрес ул. Стоян Ангелов № 32. На площ от 600 м2,  можете да разгледате богато разнообразие от плочки за баня и декорации, мазилки, изолации, клинкер, груби строителни материали и гипсокартон.

В обновения магазин е обърнато особено внимание на паркета в специално обособена продуктова зона. В нея можете да разгледате актуалните модели естествен и ламиниран паркет. В магазини Сико се продават над 300 модела от тази настилка, както и необходимите аксесоари за нея.

На вашето внимание предлагаме и изключително богато разнообразие от санитарен фаянс. В магазина можете да разгледате актуални модели мивки, тоалетни чинии и казанчета, WC комплекти и модерни структури за вграждане. В обекта се предлагат и различни аксесоари за баня, сифони и вентилатори. В магазин Сико можете да изберете и смесители от водещи производители –  модели и форми, които ще задоволят и най-претенциозните вкусове.

 

Магазин Сико в гр. Пазарджик се намира на ул. Стоян Ангелов № 32. За връзка с обекта можете да използвате телефони: 034 90 04 15, 0888 808 380.